Winkelwagen

Retourzending


Voor zover niet anders bepaald, heeft u na ontvangst van de bestelling het recht de onderdelen binnen een periode van 14 werkdagen te retourneren. Hierbij geldt echter dat de onderdelen in ongeschonden staat bij SimParts moeten worden afgeleverd. Indien dit niet het geval is, dan kunnen wij de onderdelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken, dit zoals vermeld in de Wet Verkoop op Afstand.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? De ontvangen onderdelen dient u terug te sturen binnen 14 werkdagen naar het retouradres, zoals vermeld onderaan. SimParts zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde onderdeel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Onderdelen speciaal op verzoek van de klant besteld en elektronische onderdelen kunnen niet worden geruild en/of retour worden gestuurd. Deze onderdelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan SimParts kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of per post. U dient hierbij uw volledige naam, e-mailadres en bestelnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van het betaalde bedrag hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het bankrekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het bankrekeningnummer waarvan u de betaling aan SimParts heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 14 werkdagen aan u terugbetaald.

Helaas is er geen terugbetaling van het onderdeel mogelijk als het:
♦ niet schriftelijk aangemeld is
♦ gebruikt is
♦ beschadigd is
♦ een beschadigde verpakking heeft
♦ niet goed en degelijk verpakt retour is gezonden.

Retouradres:
SimParts
Molenwijk 1 B
5427 PX Boekel
Nederland
info@simparts.nl